.

.

SOENDRK Дете Crash Cap Карикатура Каска за Сигурност на Децата се Учат да Ходят Анти Сблъсък на Децата за Детската Регулируема Детска Каска за Защита на Главата Шапка Шапк?

SOENDRK Дете Crash Cap Карикатура Каска за Сигурност на Децата се Учат да Ходят Анти Сблъсък на Децата за Детската Регулируема

BGN 15.04

Наличност
Налично

❥ Дете е лесно пада, когато той пълзи, ходи се учи, работи или играе, нашият каска може ефективно да защити децата от неочаквани внезапни повреди при удар на главата на бебето. ❥ Surface окото плат осигурява отлична пропускливост, вътрешен хлопчатобумажный слой е мек и впитывающий пот, удобен в чорап. ❥ Осигурява омекотяване и глупак, за да се намали болката в главата му, когато главата на детето страда от удар. ❥ Лесен и регулируема от задната част на закопчалка на една кука и контур и каишка под веригата помага на котва шапка на място, като осигурява 360 градуса защита на главата на детето си. ❥ На повърхностния слой-екологично чиста дишаща сандвич - мрежа, подплата-мека чист памук.Описание : 100% new high quality Baby toddler anti-collision Capsill притеснявате, че бебето пада, като се научат да ходят?Тя може ефективно главата на вашето дете, когато бебето пада картон форма, скъпа, сигурен, durable Is е задължително за защита на вашето дете от травмспецификация : Размери : Обиколката на покрива 42-62 см (размер може да се регулира)Цвят : както е показано Подходящ за възраст : от 6 месеца до 6 години (първо измерете обиколката на главата на бебето при закупуване)спецификации : Baby toddler anti-collision cap The повърхностния слой е изработен от екологично чист дишащ слой и вътрешен слой от мек и впитывающий пот.360-градусова дете, дишащи, не се безпокойте за знойном през лятото-това е необходимо за вашето дете от вредапакет включени : 1*Анти-шок капачка.

Спецификация

Size:
Cap circumference 42-62cm (size can be adjusted)
Color:
as shown
Suitable for age:
6 months to 6 years old (first measure baby's head circumference when purchasing)
Specifications:
Baby toddler anti-collision cap :
The surface layer is made of environmentally friendly breathable layer, and the inner layer is soft and sweat-absorbent. :
360-degree of the baby, breathable, not worried about sultry in summer :
Is a necessity to your baby from harm :
Package Included:
1*Anti-shock cap :

Те също купуват с този продукт