.

.

WYEMG Jewelry Box - Ring Box Organizer Slot Classic Jewelry Display Case Holder - Тава за съхранение с модерна закопчалка на ключалката, голям (цвят : синьо)

WYEMG Jewelry Box - Ring Box Organizer Slot Classic Jewelry Display Case Holder - Тава за съхранение с модерна закопчалка

BGN 257.16

Наличност
Налично

★ Замък в европейски стил, който е стилно, безопасно и трайно. ★ Високоефективен полиуретанова смола не е лесно да избледнява, което подобрява нейната текстура. ★ Вътрешната част е изработена от изкуствена кожа, която е мека и нежна, за да защити вашите скъпоценни бижута. ★ Качествен материал го прави екологично чист и здрав за използване. ★ Триизмерна структура, супер-влакнести кожа мека и удобна, износостойкая и устойчиво на надраскване.качественият материал го прави екологично чист и здрав за използване.Триизмерна структура, супер-влакнести кожа мека и удобна, износостойкая и устойчиво на надраскване.Високоефективен полиуретанова смола не е лесно да избледнява, което подобрява нейната текстура.Вътрешната част е изработена от изкуствена кожа, която е мека и нежна, за да защити вашите скъпоценни бижута.Замък в европейски стил, който е стилно, безопасно и трайно.Вътрешен материал-масивна дървесина, а външния слой е обвит микрофиброй за формиране на вторична защита, той е по-влагоустойчив, отговарят на високи и трайни.Първият слой е с слот за пръстена, позицията на брошки и тъмно отделение с капак, в която можете да съхранявате бижутата си.Вълна околовръстен канавка, я вълна полагане на приятна на вид и по-нежна, може да побере няколко пръстени.Като опорна точка компонент се използва по-дебела профили с покритие, която е по-стабилна и по-добре защитава кутия за бижута.Състояние : 100% Абсолютно новыйматериал : дърво, изкуствена кожа, Металлразмер : прибл. 21 * 15.1 * 9.8 см/8.3 * 5.9 * 3.9 влез.

Спецификация

Те също купуват с този продукт