.

.

Калъф за съхранение на бижута в Ковчег за бижута с Голям капацитет Трислоен Преносим Кутия за съхранение на Бижута, Подходящи за Момичета и Дами Празничен Сватбен ?

Калъф за съхранение на бижута в Ковчег за бижута с Голям капацитет Трислоен Преносим Кутия за съхранение на Бижута, Подходящи

BGN 98.28

Наличност
Налично

Кутии за бижута може да се използва за съхраняване на различни видове бижута, включително обеци, гривни, пръстени и колиета. 1. Преносима конструкция, вече не е ограничена тоалетка, за да се освободи ограничено пространство. 2. Увеличена огледална повърхност с висока разделителна способност, задържан и тиха тъмно синя фланела, с по-голяма огледални висока разделителна способност, подчертава блясък на бижута, точно както коллекционный скрин. 3. Малки размери и голям капацитет трехслойного независим пространство, съхранение само в квадратни сантиметри. 4. Модерен и изискан дизайн на детайлите, изберете си един вакуум покритие светло злато покритие за ярко и антиоксидантното може да издържи на кръщението на времето, това е още по-неизбежно.Номер на модел : 1011 Цвят : розов Тегло на продукта : 1 грам Практическа кутия за съхранение на бижута, внимателно организирайте бижута на едно място, кажете сбогом с мръсни дрехи table.Name : ковчег за бижута Материал : мек PUColor : pink Inside : plush Size (cm) : 21.5*21.5*19.5 може да се използва като идеален подарък за любителите на бижута в живота, особено подходящ за рождени дни, Коледа, сватби, Деня на Свети Валентин, Ден на майката, годишнини и т.н.

Спецификация

Те също купуват с този продукт