.

.

Karma Organic Nail Polish Remover Wipes Пакет – Лавандулови кърпички лакочистител (опаковка от 10) Розови салфетки лакочистител (опаковка от 10)

Karma Organic Nail Polish Remover Wipes Пакет – Лавандулови кърпички лакочистител (опаковка от 10) Розови салфетки лакочистител

BGN 19.18

Наличност
Налично

❤ Кърпички лакочистител Karma Naturals бързо и ефективно премахване на всички лак за нокти.Отличен за пътуване или в движение!. ❤ Питайте ноктите си – соево основа с етерично масло от лавандула.Нашата обогатена с витамини е формула, омекотява кожичките и укрепват ноктите.Нежна, ефективна и не съдържа токсини!. ❤ Rose Sent – соево основа с етерично масло от рози.Нашата обогатена с витамини е формула, омекотява кожичките и укрепват ноктите.Нежна, ефективна и не съдържа токсини!. ❤ Без ацетон – нашата патентована формула е нежна и не съдържа токсини.Той е създаден, за да се чувствате страхотно и изглеждат красиво.Силни миризми и разяждащи химикали са в миналото.Липсата на ацетон също така означава, че нашата смывка не суха вашите нокти!. ❤ Подкрепа на екологичните ценности – ние използваме стъклени бутилки и мастила на основата на соя.В нашите продукти не се използва пластмаса.Земята е зелена, нека така да бъде. ►Формула на маслена основа Karma Organic Nail Polish Remover Формула на маслена основа Karma Organic Nail Polish Remover подхранва ногтевое легло, а не изсушава му. ►cherry Scented : средство за отстраняване на лак за деца Karma Organic абсолютно ще отправи предизвикателство към вашата традиционна вяра в това, как да работят с "конвенционални" средства лакочистител и най-важното, как да бъде неговия аромат. ►Лесен за използване : Допълнителен бонус е липсата на ацетон и токсичност на продукта.В повечето случаи ще трябва да използвате само един внимателно влажен памучен тампон, за да премахнете лак с всичките си пръсти. ►Състав : Пропиленкарбонат – безцветна течност, без мирис, използван като разтворител.Соево масло Метил Exeter – Използва се като разтворител при разделяне на течности.Токоферилацетат – известен също като витамин E, често срещан витамин добавка. ►Формула на маслена основа Karma Organic Nail Polish Remover Wipes формула на маслена основа подхранва ногтевое легло, а не изсушава му. ►Rose средство лакочистител : кърпички Karma Organic Rose nail polish Remover wipes абсолютно ще отправи предизвикателство към вашата традиционна вяра в това, как да работят с "обикновените" салфетки лакочистител и най-важното, как да бъде неговия аромат. ►Лесен за използване : Допълнителен бонус е липсата на ацетон и токсичност на продукта.В повечето случаи ще трябва да използвате само един внимателно влажен памучен тампон, за да премахнете лак с всичките си пръсти. ►Състав : Пропиленкарбонат – безцветна течност, без мирис, използван като разтворител.Розовото масло се Използва като разтворител при разделяне на течности.Токоферилацетат – известен също като витамин E, често срещан витамин добавка. (4 течни унции).Гарантирано на базата на соя, не е токсичен, не е канцерогенен, не съдържа петролни съставки и получен от селскостопански култури (в подкрепа на американските фермери).

Спецификация

Те също купуват с този продукт