.

.

Комплект за рисуване, 76 бр. Комплект Корица 5 вида Артистичен Молив(Скица,Цвят,метален цвят,Акварел,въглен) За рисуване,Оцветяване,Рисуване,Идеален Игрален Комплек?

Комплект за рисуване, 76 бр. Комплект Корица 5 вида Артистичен Молив(Скица,Цвят,метален цвят,Акварел,въглен) За рисуване,Оцветяване,Рисуване,Идеален

BGN 23.99

Наличност
Налично

【Пълен набор от инструменти за рисуване】Целия набор от инструменти за рисуване включва : 12 маслени цветни моливи,12 акварельных моливи, 12 метални цветни моливи, 12 флуоресцентни цветове,14 графит моливи за рисуване,3 тец-молив,3x смесване на пъна,1 удължител молив, 1 гумичка,1 пластмасова гума, 1 молив с острилка, 1 универсален нож, 1 четка, 1 комплект шкурка, Всичко е добре да се съхранява в кожа пенале за рисуване с цип. 【Кожена светкавица живопис молив случай за съхранение на】Дръжки на вашия комплект за рисуване го правят супер практично, на преносим комплект за рисуване за художника.Кожен молив случай за рисуване с цип предпазва вашия инструмент за рисуване и ще си състав за рисуване внимателно организирани и удобно за носене навсякъде.Искате ли да опитате?. 【Идеален подарък】Всичко е добре организирано в преносим, удобен за пътуване органайзер, обеспечивающем правилно съхранение. комплект за рисуване 76pcs-идеалният подарък с красива кутия за семейството, приятел, момче, момиче, студенти, тийнейджър или дете,възрастен, нов художник или професионален. 【Качеството на художника】Широка гама от ярки и блестящи цветове с копринено-гладко докосване ви позволяват да добавите дълбочина на вашето шедевру, тези художествени моливи са идеални за оцветяване, смесване, наслояване, рисуване, скициране и оцветители за възрастни. 【Гарантирано качество】Създаване на красиво изкуство, трябва да бъде лесно и приятно.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Нека заедно да работят за решаване на проблема.

Спецификация

Те също купуват с този продукт