.

.

MGWYE Makeup Brush Storage Card Holder Rack Lipstick Organizer Широко да използват Грим Организатор Стабилен за домакинство (Цвят : прозрачен размер : 13.3x9.5x10.8см)

MGWYE Makeup Brush Storage Card Holder Rack Lipstick Organizer Широко да използват Грим Организатор Стабилен за домакинство

BGN 128.73

Наличност
Налично

Кутия за съхранение на креативна, бистра, изискан и богат на функции, в която може да се прекрасно съхранява четката за грим, червило и карти.Тъй като калъф за съхранение на траен грим. премиум-клас, лесен и моющийся, той може да бъде издръжлив и лесен за почистване.Той е изработен от акрил материал.Дължина кутия за съхранение е 13,3 см, ширина-9,5 см, а височината-10,8 виж Той е идеален за дома, хол, спалня, баня и т.н. Функция : Кутия за съхранение на креативна, бистра, изискан и богат на функции, в която може отлично да се съхранява четката за грим, червило и карти.Тъй като калъф за съхранение на траен грим. премиум-клас, лесен и моющийся, той може да бъде издръжлив и лесен за почистване.Той е изработен от акрил материал.Дължина кутия за съхранение е 13,3 см, ширина-9,5 см, а височината-10,8 виж Той е идеален за дома, хол, спалня, баня и т.н. Материал : акрил Цвят : прозрачныйразмер Детайли : 13,3 см х 9,5 см х 10,8 см/5,24" х 3,74" х 4,25" (прибл.) Пакетът включва : 1 х държач за четки за грим Марки : 1. Поради ръчно измерване, моля, позволете 1-2 см грешка.Благодаря ви за разбирането.2. Монитор е калибриран и цвета на продукта, показан на снимката може леко да се различават от истинските продукти.Моля, обърнете се към самия продукт.Се движат лесно и удобно.

Спецификация

Те също купуват с този продукт