.

.

5D Диамантена Живопис, 30x40cm(11.8 x15.7) Пълна Диамантена Бродерия Планински Кристал Кръстат Бод Изкуство Занаяти Доставка за Домашен интериор на Стените (Macaron)

5D Диамантена Живопис, 30x40cm(11.8 x15.7) Пълна Диамантена Бродерия Планински Кристал Кръстат Бод Изкуство Занаяти Доставка

BGN 10.39

Наличност
Налично

Моля,обърнете внимание, че Рамката не е включена в комплекта,фигура е отпечатан върху плат,така че преди завършването на пробиване тъкан не може да бъде активирана вода,или печатна част ще изчезне.Торта диамант живопис : Тази картина САМ представлява микс торта с подробни инструкции и идеалното съчетание на цветове, трябва да го завърши сам.Искрящи диаманти : Повърхността на кръгли диаманта magic cube има 17 квадратни сечения,по-реалистична и лъскава, отколкото диаманти от смола, и никога не избледняват.Удобен за ин Витро платно : Маслени картини изработени от високо на ясното платно масло за печат, нетоксического, водоустойчивого, относящого към околната среда защитени, и не е лесно да се сгъва.дългосрочна консервация : БЕЗ накисване, без излагане, готови диамантена живопис може да се съхранява повече от 20 години.За MWOOT САМ 5 D Full Пробийте Diamond Живопис на Комплекта : Материал : кристал+ платно.Размер на картината : 30x40cm(11.8" x15.7").Пакетът включва : 1 x живопис на платно + цветни планински кристал, 1 x точка бормашина писалка 1 x лепило 1 x пластмасова тава САМ Стъпки : 1. Консултирайте се с таблицата за сравнение на платно, за да се определи всяка стая диамант, който отговаря на печатни областта на платно. 2.Нанесете необходимото количество на диамантения лепило за дръжката,залепете съответния диамант. 3. Залепете диамант до над платното в съответствие със съответния цвят символ с помощта на стилус. 4.Заплитания нужда от гладки, чисти, без да има пукнатини. 5. След като сте готови, леко като диаманти ръка или книга ,след това сложете ги в избрания от вас подходяща рамка (продуктът не включва рамка).Моля, обърнете внимание : 1.Диамант несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане. 2. За да се избегне гънки, НЕ слагайте платно. 3. Това е само diamond живопис, непълна картина, която трябва да приключи. 4. Плат мръсна, с четка за зъби и малко вода, за почистване на местната, или с гумичка, не забравяйте, за да не се използва вода се накисва! 5. Продуктът не включва рамката.Това е просто сгънати платно.Моля, обрамьте го стъкла или дърво и да се мотае в къщата му като декорация за украса.

Спецификация

Те също купуват с този продукт