.

.

Мъжки Тример за уши и нос, Красив и елегантен Външен вид Ножица за Мустаци Ергономичен Дизайн за оформяне на Брада и вежди за Подстригване на косми в носа(MJ-WB094)

Мъжки Тример за уши и нос, Красив и елегантен Външен вид Ножица за Мустаци Ергономичен Дизайн за оформяне на Брада и вежди

BGN 6.07

Наличност
Налично

【Детайлна резитба】С кръг на върха дизайн, по-сигурна защита и предлагат на точността на изрязване и може да помогне за подстригване на малки детайли. 【УДОБЕН И ПРАКТИЧЕН за използване】идеална за подстригване на коса в носа, брадата и веждите, удобен и практичен за употреба, се прилага широко. 【БЕЗОПАСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】cutting edge е гъста хапка и може лесно да се отсече малки косата.Главата нож е кръгла и не вреди на кожата. 【Удобен дизайн на ДРЪЖКАТА】Удобен дизайн на дръжката за осигуряване на лесен за улавяне и гъвкаво използване, за да се радват на опит и да не се умориха след продължителен период на задържане. 【КРАСИВ И елегантен външен вид】Материал от неръждаема стомана с огледално полирани, добри усещания ръце и лесна употреба, красив и елегантен външен вид.Функция : 1. Cutting edge е стегната захапка и лесно отрязва малки косъмчета.Главата нож е кръгла и не вреди на кожата.2. Материал неръждаема стомана с полирани огледала, добри чувства ръка и лесен за използване, красив и елегантен външен вид.3. Удобна дръжка дизайн за осигуряване на лесен за улавяне и гъвкаво използване, за да се радват на опит и да не се умориха след продължителен период на задържане.4. Идеална за подстригване на коса в носа, брадата и веждите, удобен и практичен за употреба, се прилага широко.5. С кръгла дизайн на върха, по-сигурна защита и предлага точност на рязане и може да помогне за подстригване на малки детайли.Параметри : Тип на продукта : Ножици за коса в носуматериал : неръждаема стомана Осъществяване списък : 1 х Ножици за коса в носа.

Спецификация

Item Type:
Nose Hair Scissors
Material:
Stainless Steel 
Package List:
1 x Nose Hair Scissors :

Те също купуват с този продукт