.

.

Мъжете лицето на брадата за бръснене и четка за почистване на лицето масажор Groooming инструмент домакински уреди, косми на брадата за бръснене с четка подаръчен комп?

Мъжете лицето на брадата за бръснене и четка за почистване на лицето масажор Groooming инструмент домакински уреди, косми

BGN 5.75

Наличност
Налично

Много професионален мъжки комплект за грижа за лице ще ви помогне да станете чисти и красиви.Малък размер, преносимо използване, това е чудесен помощник за ежедневна грижа за косата на лицето, бързо хидратиране и бързо изсушаване.Този комплект включва 1 бр. четка за оформяне на брада,1 бр. гребен за брада и 1 чифт ножици, които могат да ви помогнат да отрежете гъста брада, а също и почистване на хляб по време на бръснене.Ножици изработени от неръждаема стомана, която е устойчива на корозия и трайна.Много остро ножче за бръснене може бързо да се отреже косата си, за да се подобри ефективността на работа.Косата четка с меки и еластични, не е лесно да падне, няма стимулация на кожата.Дървена дръжка е здрав и удобен за употреба.малък размер, преносимо използване.Чудесен помощник за ежедневна грижа за косата на лицето, бързо хидратиране и бързо изсушаване.Четка(прибл. 10,2 * 5.7 cm / 4,10 * 2,2 инча), гребен(на около 11,2 * 6 см / 4,4 * 2.4 инча).Технически характеристики : Материал на четките : синтетични косми + дървени Ножици Материал : неръждаема стомана Допълнителни стилове : #1(четка за оформяне на брада + гребен), #2(четка за оформяне на брада), #3(четка за оформяне на брада + гребен + ножица) Цвят : как да се показват снимки Размер на елемента : Четка(прибл. 10,2 * 5.7 cm / 4,10 * 2,2 инча), гребен(на около 11,2 * 6 см / 4,4 * 2.4 инча) кръст Бод Пакет Тегло : approx. 104 грама Тип на продукта : Пискюл за бръснене Функция : Почистване на брадата, масло за стайлинг на коса, Конци за косата, Грижа за косата на Помещение включва : #1(четка за оформяне на брада + гребен) / #2(четка за оформяне на брада) / #3(четка за оформяне на брада + гребен + ножица).

Спецификация

Те също купуват с този продукт