.

.

Baoblaze Многофункционален Прах За Пране Кутия Може Запечатани Кофа С Капак За Съхранение На Храна За Домашни Любимци Организатор

Baoblaze Многофункционален Прах За Пране Кутия Може Запечатани Кофа С Капак За Съхранение На Храна За Домашни Любимци

BGN 17.59

Наличност
Налично

Висококачествен материал : Той се поддържа от висококачествен метален материал, който е силен и издръжлив.Модерен външен вид : отлично качество на изработка, прост дизайн, отлична консистенция.Многофункционален : подходящ за съхранение на закуски за домашни животни като храна за котки, храна за кучета и т.н., Също може да се използва за съхранение прах за пране, ориз, брашно и т.н. оборудване запечатване на кутията : помага да се запази храна суха и чиста, не чувствителни към влага. Размер : 18.2x19.5cm/7.17x7.68 см.Описание : - Висококачествен материал : Той се поддържа от висококачествен метален материал, който е силен и издръжлив. - Модерен външен вид : отлично качество на изработка, прост дизайн, отлична консистенция. - Мултифункционална : подходящ за съхранение на закуски за домашни животни като храна за котки, храна за кучета и т.н., Също може да се използва за съхранение прах за пране, ориз, брашно и т.н., - оборудване запечатване на кутията : помага да се запази храна суха и чиста, не чувствителни към влага. - Размер : 18.2x19.5cm/7.17x7.68inch.Спецификация : - Материал : метал - Капацитет : 2.5 кгпакет включва : 1 бр. Метална кофа за съхранение Забележка : 1. Моля, позволете малко грешки от ръчно измерване.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.3. Пожелавам ви прекрасни покупки Онлайн!Имаме дългогодишен опит в продажба на продукти онлайн, ние сме фокусирани върху предоставянето на най-добрите продукти и услуги на клиенти.

Спецификация

- Material:
Metal
- Capacity:
2.5kg
Package Includes:
1 Piece Metal Storage Bucket :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :

Те също купуват с този продукт