.

.

Електрически Масажор На Главата, Анти-Косопад, Облекчение На Болки В Кожата На Главата Вибриращ Масаж С Гребен, Отшелушивающая Четка За Премахване На Пърхот Бял

Електрически Масажор На Главата, Анти-Косопад, Облекчение На Болки В Кожата На Главата Вибриращ Масаж С Гребен, Отшелушивающая

BGN 16.71

Наличност
Налично

Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му.Подобрете качеството на съня : Масажът с четка за кожата на главата може да е ефективно за облекчаване на умора и главоболие, причинено от напрежение и натиск, както и да подобри качеството на съня.Може да се използва, когато работите на бюрото си, гледате телевизия или почивка.Масаж на главата на нивото на салон за : Масаж на главата и скалпа, за да се отпуснете и да се предотврати загуба на коса.Освежаващ и декомпрессионный масаж в СПА центъра.Мека глава на четка масажи на главата и подпомага движението на кръвта.Изящна изработка : Ръчно дизайн масажна четка за кожата на главата ви осигурява по-удобен за задържане.Изящна изработка, комфортно усещане, лесен за почистване, с малки размери, лесни за носене.подходящ за множество части : Масажна четка за скалпа е подходящ за краката, ходилата, корема, раменете, главата и други части на тялото.Можете лесно да манипулират массажером по всяко време и на всяко място, за облекчаване на болки в мускулите или ни.Лесен за носене : Масажор е достатъчно малък, за да се побере в малкия джоб кожена чанта.Лек и изтънчен, лесен за носене, подходящи за домашния офис.Функция : 1. Махнете умора и главоболие, причинено от напрежение и натиск, ще подобри качеството на съня. 2. Масаж на главата и скалпа, отпуснете настроение и предотвратите загубата на коса. 3. Освежившись и премахване на стрес, насладете се на масаж в СПА центъра. 4. Подходящ за мулти части на тялото като крака, стъпалата на краката, корема, раменете, главата. 5. Лек и елегантен, лесен за носене, подходящ за използване у дома и в офиса.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип продукт : Масажор за кожата на главата Цвят : бял Режим на захранване : 3 х ААА батерии(в комплекта не са включени) Ефект на продукта : Масаж на скалпа за предотвратяване на косопад, декомпресия и комфорт Осъществяване Списък : 1 х Основната машина 1 х Ръководство Забележка : 1. Не използвайте тази машина по време на сън. 2. Бременни жени, деца, хора с травми на главата или други заболявания трябва да се използва под лекарско наблюдение. 3. Ако чувствате някакъв дискомфорт по време на употреба, моля, незабавно прекратете операцията. 4. Ако мощността на батерията е достатъчен или машината не е използвана дълго време, моля извадете батерията, за да се избегне повреда на машината, защото течността на батерията. 5. Моля, не използвайте стари и нови батерии заедно.При почистване, моля, избършете със суха кърпа, и е забранено да се измие с вода. 6. При съхраняване, моля, дръжте далеч от деца и източници на огън, за да се избегне опасност.

Спецификация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Scalp Massager
Color:
White
Power Supply Mode:
3 x AAA Battery(Not Included)
Product Effect:
Massage scalp, prevent hair loss, decompression and comfort
Package List:
1 x Main Machine :
1 x Manual :
Note:
1. Do not use this machine while sleeping. :
2. Pregnant women, children, people with head injuries or other diseases should be used under the advice of a doctor. :
3. If you feel any discomfort during use, please stop the operation immediately. :
4. When the battery power is insufficient or the machine has not been used for a long time, please remove the battery to avoid damage to the machine due to battery fluid. :
5. Please do not use the old and new batteries together. When cleaning, please wipe with a dry cloth, and it is forbidden to wash with water. :
6. When storing, please keep away from children and fire sources to avoid danger. :

Те също купуват с този продукт