.

.

Комплект за педикюр, Преносим Размер на Машина за Рязане на нокти от Неръждаема Стомана, за Меки Грижи за краката Домашна употреба и салонного използване на Пукнат?

Комплект за педикюр, Преносим Размер на Машина за Рязане на нокти от Неръждаема Стомана, за Меки Грижи за краката Домашна

BGN 22.07

Наличност
Налично

Ефективно решават различни проблеми с краката, например за премахване на мъртвата кожа, мазоли и мехури, соскабливание на мъртвата кожа, дебели какавиди, а също така.Елате с дървена кутия за съхранение, която лесно се съхранява и да носи със себе си.Изящна изработка, удобно усещане за ръце, удобен за използване.Идва с педикюрным набор от 8шт с различна функция, която отговаря на различни изисквания.Чудесен педикюрный инструмент за нокти-арт, курса на салон за красота и домашен потребител, практичен подарък за баба и маникюристи за подобряване на здравето на краката.Функция : 1. Идва с педикюрным набор от 8шт с различна функция, която отговаря на различни изисквания.2. Впечатляващо разрешите различни проблеми с краката, като премахване на мъртвата кожа, мазоли и царевица, выскабливая мъртвата кожа, дебели пашкули също.3. Изящна изработка, удобна чувство за ръце, удобно за употреба.4. Хайде от дървена кутия за съхранение, лесно се съхранява и да носи със себе си.5. Чудесен педикюрный инструмент за нокти - арт, курса на салон за красота и домашен потребител, практичен подарък за баба и маникюристи за подобряване на здравето на краката.Параметри : Състояние на 100% от изцяло нов Вид на стоката : Комплект за педикюраматериал : неръждаема стальцвет : черно, розово злато(опция)за Размер на кутията : Approx.19.5x10x3cm/7.7x3.9x1.2in Weight : approx.438g/15.4 oz Осъществяване списък : 3 x Педикюрный нож1 x скребковый нож1 x канали за нокти Spoon1 x Grindstone10 x Острието на ножа за терени 1 x Пила за нокти 1 x Машина за рязане на врастнали нокти 1 x Машина за рязане на нокти 1 x Дървена кутия.

Спецификация

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pedicure Set
Material:
Stainless Steel
Color:
Black, Rose Gold(Optional)
Box Size:
Approx.19.5x10x3cm/7.7x3.9x1.2in
Weight:
Approx.438g/15.4oz
Package List:
3 x Pedicure Knife :
1 x Scraping Knife :
1 x Nail Grooves Spoon :
1 x Grindstone :
10 x Scraping Knife Blade  :
1 x Nail File  :
1 x Ingrown Nail Clipper  :
1 x Nail Clipper  :
1 x Wood Box :

Те също купуват с този продукт