.

.

BEELADAN Преносим Пластмасов Обяд-Бокс с Дръжка, Всичко-в-Едно Трехъярусный Хранително-вкусовата Плодова Салата За Съхранение на Bento Box (зелен , един размер )

BEELADAN Преносим Пластмасов Обяд-Бокс с Дръжка, Всичко-в-Едно Трехъярусный Хранително-вкусовата Плодова Салата За Съхранение

BGN 10.39

Наличност
Налично

Материал - Скоростна bento е изработена от хранително-пластмаса, не съдържат BPA.Здрав, красив и щедър, три цвята.Три отделения - обяд-бокс има три слоя конструкция на прегради.Основните храни, плодове и месо, може да се сложи отделно, за да не се страхували шампуров.Удобство - Нашият контейнер за обяд проектирани с оглед на концепцията за децата, весел, и най-важното, децата могат лесно да го отворите, когато са в училище.Специално проектиран - Идва с 4 щракне и вградени халки за уплътняване и изолация обяд-бокс.В същото време дизайн скрити дръжки и функции на притежателя на мобилен телефон.Широко използван - Този стилен и практичен скоростна bento подходящ за възрастни, деца, мъже, жени, юноши и ученици и може да се използва навсякъде.Има 3 слоя кутии за съхранение, за да избирате, така че можете да се готви с безкрайни здравословни комбинации от ястия и избор за вашите деца.Подходящ за повечето места за хранене чанти.Естеството на продукта 1. Всеки контейнер отделение може да храните за предотвратяване на смесват и запази храната топла. 2. Обяд-бокс оборудван сгъваема дръжка, която удобно се носят със себе си, и на дръжката може да се поставят, когато тя не се използва. 3. Обяд-бокс-идеалният избор за офиси, училища, излети и други места.Атрибут на продукта Материал : Пластмаса Форма : Геометрия Стил : Обикновен Тип : обяд-бокс Цвят : зелен, розов, син Капацитет : 500 мл+350 мл+150 мл Опаковка : 1 обяд-бокс Топло напомняне 1. Моля, не забравяйте, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.н., Ще има някои малки разлики в цвета на снимки и на самите предмети.При измерване на ръка са възможни отклонения на 1-2 виж 2. Моля, оставете ни съобщение, ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим и ще ви предложим нашите най-доброто обслужване.

Спецификация

Те също купуват с този продукт