.

.

30 Опаковане. Има Куки за Външни Струнни Светлини, Външни Куки за Леки Очни Куки на Винт Куки за Чаши Тавана Куки с Изкривени Сигурността на Q-Hanger Куки за Растенията К?

30 Опаковане. Има Куки за Външни Струнни Светлини, Външни Куки за Леки Очни Куки на Винт Куки за Чаши Тавана Куки с Изкривени

BGN 10.39

Наличност
Налично

【Дизайн ключалката сигурност】 Струнни леки куки са снабдени с еластични метални катарами, които могат да подобрят нивото на безопасност на куката.така че не е нужно да се притеснявате за това, че темите ще падне с куки при вятър и дъжд. 【Здрави и трайни】 Външните светлинни куки са изработени от висококачествена стомана с антикоррозийным покритие, които можете да използвате на закрито и на открито в продължение на дълго време, в различни климатични условия.Тавана кука могат да издържат на £ 40 (прибл. 18,1 кг). 【 Пакет ценности】 Ще получите 30шт Q-куки и 30шт гипсокартонных анкери, пластмасови тръби могат да направят инсталацията по-силен.Комплект куки за закачалки растения, опаковани в здрав пластмасов калъф за лесно пренасяне и съхранение. 【Лесна инсталация】 Коледни светлини държач на кука, идеална за всички твърди повърхности, като дърво, стени, тавани, външни дома и т.н. трябва само Да пробиете дупка в повърхността, вмъкване на пластмасова тръба, а след това кука винт в пластмасова тръба.Инсталиране на дървото може да бъде директно ввинчена без пробиване на дупки. 【Универсална кука】 Чашечные куки може да се използва за окачване на коледни светлини, вятърни камбанки, хранилки за птици, скворечников, фенери, цветя, саксии, въжета, вериги, свещници, улични лампи и т.н.

Спецификация

Те също купуват с този продукт